top of page

Om meg

pablo-picasso-quote-every-chld-is-an-art
Uten navn-1_Logo .jpg
IMG_5217-2.jpg
En amatørkunstner som har en drøm om å leve for og av kunsten.
20201010_175528.jpg

Jeg er Linn-Marita Vågø. 

Livet mitt strekker seg tilbake til dagen jeg ble født, 19.juli 1990. Gjennom livet har jeg vært nysgjerrig og søkende og det kommer jeg nok alltid til å være. 

Hvis det er noe i livet mitt som har forplantet seg godt så er det forholdet mitt til kunst og kreativt arbeid. 

Jeg hadde en bestemor som introduserte meg for kunst i tidlig alder. Hun hjalp meg å velge retning innenfor kunsten, introduserte meg for ulike teknikker, fargelære, læren om lys og lyssetting og ga meg en ide på hva det vil si å leve FOR kunsten. Som ungdom og ung voksen valgte jeg dermed å ta Kreativ kunst-linjen på Solborg folkehøyskole (2008-2009) for så videre å ta Visuell kunst med fordypning i fotografi på NISS - Nordisk Institutt for Scene og Studio i Oslo (2009-2010).

Det å definere seg som kunstner kan til tider være utfordrende, men samtidig en reise som er i kontinuerlig endring. Jeg er eksperimentell når det kommer til kunst og liker å teste ut nye ideer og teknikker. Jeg som kunstner kan dermed tilby deg en god variasjon av kunstverk og gi deg muligheten til å skreddersy ditt eget kunstverk basert på egne ideer og synsvinkler. 

 

Videre har jeg prøvd ut, feilet og reist meg igjen. Og det kommer jeg til å fortsette med.

bottom of page