top of page

Å bygge opp en atelierkrok

Jeg har lenge drømt om å leve av og for kunsten. Da må man satse og tørre å legge ut på ulike eventyr. Jeg starter hjemme i stua med et lite hjemmelagd atelier i kroken. Her har jeg fint lys, bra med oppbevaring og en stor arbeidsbenk samt gulvplass til staffeliene mine. Her blir alt jeg lager produsert!


I dag har vi vært ute å på noen ærender, jeg og min kjære. Jeg har sett etter et trillebord å ha ved min side mens jeg maler for å kunne ha materialer i nærheten. Denne fant vi brukt på finn.no og sparte dermed litt penger. Er det noe jeg virkelig setter pris på så er det gode bruktfunn!


Vi kjørte videre innom Sirkus Shopping og Clas Ohlson for å sikre meg et staffeli. Jeg har ikke testet ut denne enda, men jeg er spent på om den strekker til. Frem til nå har jeg malt mindre bilder på et staffeli jeg har fått av svigermor. Den gjør absolutt nytten sin, men den er litt plassbesparende med tanke på større lerret. Dermed gikk vi til innkjøp av et som har plass til større.

I tillegg benyttet jeg sjansen til å få tatt noen kule bilder mot en vegg jeg falt litt for. Felt cute, might delete later ;)


I tillegg til staffeli var jeg på utkikk etter noen oppbevaringsbokser til å ha malingen min i. Dette er hovedsakelig tuber jeg ikke bruker så ofte eller som oppbevares mens jeg holder med et prosjekt med konkrete farger. Disse tubene vil jeg ha tilgjengelig i trillebordet mitt mens jeg maler.


(Som dere ser; kaos!)


(Litt bedre)


Perfekt!

Dette gjør meg glad og fornøyd inni sjela.

Nå føler jeg at det meste er på plass og at jeg endelig kan jobbe harmonisk. Jeg sitter nå i dette minutt ved arbeidsbordet i atelierkroken min og er strålende fornøyd.

Jeg kan også nevne stolen som er avbildet øverst; enda et flott bruktfunn fra et garasjesalg vi var på sist torsdag. Jeg så bilde av den og tenkte: DEN! Den blir min. Og det ble den. Storfornøyd!11 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page