top of page

Arbeidsmodus og DIGGER det

Hei, kjære venner!

Jeg ville bare komme innom her i kveld for å skrive en liten notis. Jeg er i full arbeidsmodus om dagen med oppdrag etter oppdrag, noe jeg er så takknemlig for! Tusen takk til alle som bestiller malerier hos meg. Det motiverer meg til å fortsette med det jeg er lidenskapelig opptatt av! Takk!

Arbeidsoppgavene mine i løpet av en dag omhandler å male (selvfølgelig), poste oppdateringer på sosiale medier og nå, ikke minst, filme! Jeg har nemlig startet en YouTube-kanal der jeg legger ut videoer om kunsten jeg produserer, timelapser av oppdrag og prosjekter samt litt innsikt i livet som (amatør)kunstner. Bare i forrige uke kom det opp 4 videoer, blant annet denne - en timelapse av forrige ukes hovedoppdrag:


Det var en veldig artig prosess å lage en slik video og er absolutt noe som kan forventes mer av på kanalen min. Går du inn på denne videoen kommer du til kanalen og det er helt valgfritt å abonnere, men jeg setter selvsagt stor pris på om du ønsker det. Det er bare hyggelig, det :)


Ellers har jeg oppdatert galleriet mitt her inne med noen ferdige prosjekter. Gjerne ta en titt og fortell meg hva du syns!


Håper ellers du har hatt en strålende start på uken!

21 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page