top of page

De seneste prosjektene

Det er en stund siden sist og mye har skjedd!

Jeg og samboeren min har flyttet på landet, på en idyllisk gård like ved elven Gaula. Her har det vært mye å ta tak i og dermed har kunsten måtte komme litt i andre rekke. Det er fortsatt mye arbeid og prosjekter som skal gjennomføres her før jeg kan begynne å benytte noen av døgnets timer til maling, men jeg kommer dit etterhvert. Det viktigste er at man har det gøy og koser seg i prosessen og det gjør jeg hvertfall.

Før jul fikk jeg derimot malt litt. Det ble som en slags terapi for å komme litt unna oppussingstyret som vi stod midt oppi. Et av maleriene jeg ferdigstilte like før jul var dette:
Dette var et oppdrag jeg fikk og det var utrolig gøy å male han! Det å få vite at personen som fikk dette til jul både smilte og ble rørt til tårene, gjorde også meg rørt. Det er så fint med slike tilbakemeldinger samt høre at man har truffet på personligheten til de enkelte individene jeg maler. Veldig hyggelig!


Et annet maleri jeg koste meg med før jul var en gave jeg selv ønsket å gi i dåpsgave og det var et babyportrett av naboene sin førstefødte - Silas:


Dette er mitt første babyportrett og jeg ble selv veldig fornøyd. Jeg har absolutt mer å lære når det kommer til portrettmaling og jeg tror i grunn at man aldri blir utlært på feltet da det finnes så mange ulike teknikker en kan bruke samt så mange teknikker som enda ikke er utprøvd. Det er godt å da tenke på at man fortsatt har mange gode år igjen å leve og å lære!


Jeg startet også med et prosjekt i høst. Et landskapsmaleri på hele 70x140cm. Maleriet er av Loen. Du vet, den flotte fjorden som så og si representerer norsk natur i sin helhet. Klart og blått vann, fjell, skog og seter! Det er utrolig vakkert der. Jeg føler jeg kan kjenne høstluften på huden når jeg maler på dette maleriet:


Dette prosjektet vil det komme et eget innlegg på om ikke så lenge da jeg har truffet på noen utfordringer underveis jeg ønsker å dokumentere. Mest for min egen del, men også for å eventuelt la dere som er mer erfaren enn meg til å komme med innspill på hva som kan gjøres annerledes.


Ønsker dere alle en fin dag videre!

15 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page