top of page

Det har vært stille, men det blir bedre

Hei og god lørdag!

Jeg sitter her og tenker på hvor takknemlig jeg er som får gjøre det jeg gjør. Jeg er så heldig å ha fått en gave, noe mange mener jeg har arvet etter min kjære bestemor. Gleden med å male og uttrykke seg gjennom kunsten er det som får meg gjennom tunge tider i livet. Akkurat nå går jeg gjennom en sånn tung tid og jeg har fått muligheten til å virkelig benytte meg av ordtaket "ta tiden til hjelp". Så da gjør jeg det.


Det har vært stille fra meg i det siste, men jeg er her og jeg produserer.

Sagte, men sikkert kommer jeg meg til hektene ved hjelp av kunst, familie og venner. Jeg har startet med et prosjekt jeg har tenkt lenge på å gjennomføre. Et hederlig maleri av min mentor - Signe Bach, min kjære bestemor.


Lerretet strekker seg 80x80 cm og er et maleri som for alltid skal henge over min arbeidsplass.


Bestemor har lært meg masse opp gjennom barndommen og livet. Ikke bare om maling, teknikker, lys og farge, men hun har også delt sin visdom om livets utfordringer og gleder. Jeg setter så stor pris på henne og den tålmodigheten hun har hatt med meg.

På et tidspunkt i livet stoppet tiden litt opp for meg og verken jeg eller hun ble eldre, selv om det i fysisk betydning ikke stemmer. Likevel må man gjennom livet og tiden går som vanlig. Sånn er det bare.

Dette er min hedring av bestemoren min og jeg tar tiden til hjelp for å komme gjennom de tunge periodene.

21 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page