top of page

Hund i måneskinn

Jeg er så heldig å ha fått i oppdrag å male en nydelig labrador i måneskinn. Bildet er i størrelse 73x60 cm.


Jeg startet med å legge den grunnleggende fargen i hele bildet. I og med at hunden ligger under et gatelys, dukker utfordringen med refleksjoner i pelsen opp. Det er de hvite områdene på hunden og disse områdene jobber jeg med i dag, 22.oktober. Det er en liten nøtt å knekke på hvordan en skal få til dette på best mulig måte, men jeg tar meg god tid og dytter forsiktig sort, grått og hvitt i de områdene til jeg er fornøyd.


Litt gjenskinn i lyset her og bildet er tatt litt på skrått for unngå skyggen av telefonen min, men her ser man et nærbilde av hva jeg gjør. Kombingerer lysegrå og mørkegrå toner mellom hvite og sorte områder for å skape den reflekterende følelsen. Jeg koser meg!

161 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page