top of page

Jeg introduserer: Gavekort!

Hei, alle sammen! Håper dere har hatt en fin sommer.


Nå nærmer høsten seg og det er, etter min smak, den fineste årstiden vi har her til lands. Alle de flotte fargene, den krispe luften og varme innekvelder med en varm kopp te. Koselig!


Jeg er i gang med jobb igjen etter noen måneder fri. Jeg har tatt frem noen gamle prosjekter samt startet opp nye. I tillegg kommer det oppdrag som er minst like spennende som prosjektene jeg drar frem og det er veldig gøy!

Jeg har også opplevd at det er en del der ute som er litt usikre på om dette er tiden for å kjøpe maleri eller hyre meg til et oppdrag, noe som selvsagt er helt i orden. Jeg fikk dermed en ide om å lage gavekort som folk kan kjøpe og gi bort i gave. På den måten kan den som gir et gavekort bidra med ønsket beløp til mottakerens maleri! Det kan selvsagt være en del av summen eller hele beløpet.
Gavekortene blir nummerert og jeg ønsker helst å vite navn på mottaker av gavekortet slik at når vedkommende ønsker gavekortet innløst så vet jeg at det stemmer opp mot registreringen :)


Jeg har 20 kort tilgjengelig, men ser jeg at interessen blir stor printer jeg opp fler.


Så spre gjerne ordet videre eller sett det opp på egen ønskeliste :) Dette blir gøy!

70 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page